PočetnaVOĆNE RAKIJEKokteli Al KaproneGalerijaKONTAKT

LOKACIJA        POŠALJI UPIT                                                                                                           PRESS & VIDEO

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

VIJESTI & NAJAVE

13.09.-23.09.
AL KAPRONE NA RUJANFESTU...

RUJANFEST je festival domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj . Događa se sredinom rujna svake godine traje sve duže i svake godine ima sve više posjetitelja.
Rujanfest ima 10 pozornica, više od 20 lokala ,oko 100 izlagača, velik broj restorana i najveći zabavni park...naravno da su tu i Al Kaprone voćne rakije:) ...više na rujanfest.com

 

rujan fest


24.08. - 02.09.2012.
AL KAPRONE NA ŠPANCIRFESTU!

I ove godine Špancirfest će biti iznimno zanimljiv. Organizatori iz Turističke zajednice grada Varaždina pripremili su cijeli niz zanimljivih programa. Uz razne glazbene izvođače i atrakcije moći će te uživati u našim Al Kaprone voćnim rakijama i koktelima u Uršulinskoj ulici od 24.08. - 02.09.2012.

 

špancirfest


01.-05.08.2012.
PORCIJUNKULOVO UZ AL KAPRONE

Porcijunkulovo je 5-dnevni program u Čakovcu sa prikazom starih običaja i zanata, te tradicijskih djelatnosti, svega kako su živjeli nekad naši stari, što su jeli, čime su se bavili. Uz mnogobrojne KUD-ove koji prezentiraju očuvanu ponudu i vrijednosti našeg kraja kroz tradicijske vrijednosti njeguje se bogata povijest i kulturno-povijesna baština. Od 01., do 05..kolovoza grad je prepun akrobata, koncerata, plesnih i dramskih skupina, alata, suvenira, najrazličitijih vjersko-turističkih manifestacija i naravno Al Kaprone rakija:))


09.07 - 12.07.2012.  
ATP TURNIR UMAG

Ove godine dolazimo na veliki ATP turnir u Umagu sa velikom ponudom rakija, likera, shootera te cocktaila. Dođite na turnir i uživajte u našoj osvježavajućoj ponudi od 09.07. -12.07.


03.07.2012.
EKO ETNO SAJAM - MARINA FRAPA ROGOZNICA

U rogozničkoj Marini Frapa sudjelovali smo na Eko etno sajmu (međunarodni sajam proizvoda i usluga ruralnih područja Hrvatske). Štandovi na kojima se predstavlja 50- ak izlagača otvorili su se se već u 18 sati, dok je u 21 sat biti održana modna revija na kojoj su nastupile kreatorica iz Šibenika, Splita, Kaštela... Podjeljena su priznanja i zahvalnice svim sudionicima, a dvodnevni festival završio je partyjem na bazenu Marine Frapa.

 
<<Novije vijesti

 

 

     © Kapronca d.o.o., Sva prava pridržana.
     Proizvođač: Kapronca d.o.o. Hruševečka 9, 10000 Zagreb
     Proizvodnja: Sveti Ivan Zelina

     www.alkaprone.com

 

     Početna Voćne rakije Kokteli Galerija Vijesti i najave Press Kontakt Facebook Google+

 

    Na vrh Home Mapa weba